ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
OINAS HÄRKÄ KAKSONEN RAPU LEIJONA NEITSYT VAAKA SKORPIONI JOUSIMIES KAURIS VESIMIES KALAT

Oinas

Oinas, on parhaimmillaan itse viattomuus ja spontaanisuus. Asiat ja ilmiöt syntyvät ja lähtevät liikkeelle pohjautuen aina välittömiin tarpeisiin, jotka ilmenevät tässä ja nyt! Huomista - tulevia tilanteita emme vielä tunne, eikä eilistä voi muuttaa. Tehdään siis se mikä ilmenee nyt on luontevista luontevinta - juuri Oinaalle.

Oinas voisi tarvita kirjanpitäjän ja huoltojoukon, ellei hänen omalta astrologiselta kartaltaan löydy sellaisia planeettakuvioita, jotka vahvistaisivat hänen käytännöllisiä ja tuottavia puoliaan viimeistellä ja lopulta tuottaa monet loistavat Oinaan-ideat ja päähänpistot.

Yleisesti ottaen menneisyyden virheet eivät paina elleivät ne sido nykyhetken resursseja ja voimavaroja, jotka luovat epäilyttäviä riippuvuussuhteita. Jos menneisyydessä tehdyt sopimukset edelleen velvoittavat ja vievät liiaksi Oinaan energiaa, kykyä toimia nykyhetken tarpeiden mukaan, pyrkii hän ehdottomasti aiemmista sitoomuksista pääsemään pikinmiten irti. Oinaan paradoksi: Oinaalle elämä on intutiivisesti liian arvokasta elääkseen sitä missään muualla kuin nyt heti, tässä näin!

Kuitenkin nykyhetken vaatimukset ovat sittenkin, useimmille Oinaille liian monimutkaisia. Niinpä hän aiempien sitoumuksien sijaan pyrkiikin jatkuvasti eteenpäin. Etsiessään touhukkaana uusia ratkaisuja ja kokeillessaan kaikenlaista "entisten" juttujen sijaan, ei hän välttämättä saavutakaan toivottua tulosta. Oinas saattaa kysellä itseltään, lähteekö hän liian kevyin perustein liikkeelle kimmokkeen saatuaan? Miksi omien taitojen kokeileminen tuntuu niin houkuttelevalta ja vastustamattomalta?
Tässä piileekin Oinaan perimmäinen haaste; kun vanha tai jo kokeiltu, ei enää jaksa kiinnostaa kiirehditään uutta kohti. Jos vahdikkaiden lajien ja alkoitusten kääntöpuolella on tietynlainen ajattelemattomuus tulee se aina "yllätyksenä" velvoittamaan vielä kauan jälkeenpäinkin. Tasapainottomien äkkilähtöjen syynä on kypsymättömällä asenteellaan itselle synnytetyt raskaat sitoumukset, joita hän inhoaa.

Läksynä on: Viisas maltillisuus tällä hetkellä on taattua vapautta, tulevassa nykyhetkessä!

Mielenlaatu; ”..joo kokeillaan vaan - heti vaikka..!?” - aina menossa ei kanna kaunaa, eikä muista sanoneensa tai tehneensä mitään väärää tai loukkaavaa. Vastoinkäymiset on tehty kierrettäviksi ja unohdettaviksi ja sairaudet voitettaviksi, niinpä liikkeelläolo jatkuu. Yksilölajien kannattajana ”minä ekana ja mieluiten itsekseni”.

Oinas -puoliso: tulee antaa kumppanilleen tilaa liikkua vapaasti ilman liian sitovia velvoitteita. Samalla kun sinulta vaaditaan Oinaan kumppanin kykyä olla aina ”heti valmis”, lähes millaiseen ideaan tahansa ja mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Onnistunut egosta irrottautuminen olisi; ”minun ei tarvitse enää olla ensimmäinen sillä kuten alku ja loppu menettävät nekin merkityksensä, ensimmäisenä ja viimeisenä kun ympyrä sulkeutuu. - Ei siis ole mitään ensimmäistä tai viimeistä”.
"Ei ole eilistä, mitään vanhaa jota paeta kiirehtimällä huomiseen. Asiat jotka muuttuvat eräänä päivänä eilisen kasvaviksi murheiksi ja tekemättömiksi töiksi. Siksi teen kaiken heti nyt.

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET