ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET
OINAS HÄRKÄ KAKSONEN RAPU LEIJONA NEITSYT VAAKA SKORPIONI JOUSIMIES KAURIS VESIMIES KALAT

Kalat

Kalat, erkanee hiljaisuudessa ja sulautuu taas yhdeksi. Ikuisen paluun - myytti kumpuaa tästä kiertokulusta. Uudelleen - saumattomasti - sulavasti - ilman erillistä alkua ja loppua. Eheytyä - palata - sulautua - erkaantua - eheytyä.. Kalat ovat itsessään kaikki, eräänlaisena astiana jossa ajan pyörä pyörii. Ja viimeisenä kolmesta vesimerkistä Kalat, edustaa tunne - kokemusta - yksilöllisellä ja kollektiivisella tasolla. Kaloilla on kiitettävä suhteellisuudentaju eri todellisuuksien välillä ja monen näkökulman samanaikainen tiedostaminen.

Kalan kokemukset ovat aika ennen kaksinaisuutta ja sen jälkeen. Laajat ja kaukaiset kokemuset ovat piilotajuisia jossa yksilön ja yhteisön muistot, menneisyys ja karma alitajuisesti sulautuu yhdeksi, mieleksi! Alkumeri josta yksilöt ammentavat kaikki muotonsa. Eräänlainen kollektiivinen kirjasto josta muistot ammennetaan. Kollektiivinen muisto avaruuteen - alkumereen - yhteiseen mieleen! Kalamaisesti kaikki kumpuaa samasta lähteestä toiminta - tunteet - ajattelu: On vain yksi mieli!

Yksilöt kantavat kaikkien menneiden sukupolvien kokemukset, seoksena itsessään. Voisimme puhua geneettisestä alkusolun RNA:n muistista.. maailmojen synnystä.. luomisesta.. Jumalasta. Joka ilmenee kollektiivisena muistina, yksittäisinä pisaroina valtameressä ja yksilöllisellä tasolla, yksilöllisessä karmassamme! Yksilöllisessä inpiraatiossamme; nykyisessä elämässämme.

Kaikissa ihmisissä aktivoituu kaikki merkit yksilöllisellä tavalla henkilökohtaisen astrologisen karttamme painotuksen mukaan.

Voisimme puhua Kalojen kohdalla p e i l i s a l i vaikutuksesta. Emme tiedä kuka noista vastaamme tulevista hahmoista kuvaa parhaiten meitä!? Jokainen peili (projektio) vääristää hieman vaikutelmaa. Seisomme keskellä salia muuttumattomina. Luonnollisestikaan emme kykene seisomaan siinä niin pitkään että näkisimme "itsemme muuttoksen" heijasteena salin peileissä. Kuten vuorokaudenajat tallentava kamera, jonka filmille tallentuu luonnon avautumisen ja sukeutumisen tarkka prosessi. Auringon nousun ja laskun välillä, kun luonto herää ja vaipuu yöhön.

Kalan paradoksi: on intutiivinen tieto siitä, että voisi herätä tästä unestaan tai ainakin muuttaa sitä. Tieto siitä että voi oppia vanhan Intiaanien tavan muuttaa juuri näkemänsä unen juonta sen tapahtumien kulkua. Ymmärtää unessa näkevänsä tätä unta! Kaloilla on uskomaton kyky muuttaa todellisuutta tai toistaalta hämmentyä todellisuuden ihmeellisyydestä. Kalat ovat uneksijoita hyvässä ja pahassa. Kalojen on vaikea elää elämän reaaliteeteissa. Heillä tulisi olla joku ihminen tai taho joka pitäisi heistä huolta. Eräänlaiset rajat tai rajattu toimintakenttä, jossa he saisivat luoda ja toteuttaa itseään parhaalla mahdollisella tavalla uhrata itsensä siinä tai sille; viitekehykselle josta hän saa tuo turvan.

Kalat päättää kehityksen ja jopa karmallisen kiertokulun. Kuten ihminen syntyy yhä uudelleen uudelleen, kunnes herää harhastaan, illuusioistaan ja vapautuu syntymänkiertokulustaan. Kalat ovat myyttinen merkki. Kaikki edellisten, tulevien ja nykyisten sukupolvien uskonnot ja uskomukset ovat Kalojen unia. Nimenomaan näistä kollektiivisista uskomuksista olisi herättävä.

Kalojen ollessa kaikki ilmiöt Kalat voivat samaistua mihin tai kehen tahansa kuulemaansa, kookemaansa tai näkemäänsä. Koska kaikki todelliset ja keksityt tarinat, sadut, hahmot ja kokemukset; kertovat ja ovat syntyneet perimmiltään yhdestä ja samasta lähteestä – meistä - itsestämme. Käytännön esimerkkinä lapsi joka kokee ikäänsä nähden käsittämättömiä asioita. Hänellä ei ole kieltä, sanoja eikä ymmärrystä kokemustensa jäsentämiseksi. Tapahtumat painuvat piiloon, alitajuiseen muistiin (kovalevylle) josta ne aktivoituvat satunnaisesti vähän kerrassaan. Paljastuvat menneisyyden muruset jostakin tapahtuneesta sepitetään nykyhetken ymmärryksemme mukaan; näin luomme "uutta" tarinaa ja maailmaa - kaiken aikaa - vanhan mieli(muisti)kuvan päälle. Menneisyys on Kalamaisesti läsnä koko ajan vaikkemme tiedostaisikaan sitä selkeästi. Menneisyyden teemat lipuvat ohitsemme ja osa jää huomioomme.. saatamme antaa niille uudenlaisen merkityksen.., kunnes sama tapahtuma tai sen eri nurkkaus aktivoituu.. senkin saa "ajanmukaisen" tulkinnan - merkityksen jne..jne..

Näin Kala voi sepittää itsensä valtavaan hetteikköön! Itse luomaansa kudelmaan, sotkeutuneena jättiläismäiseen lankavyyhteen.

Kun Kalat ärsyyntyy ja haluaa paeta hänen piilotajuntansa on aktivoitunut: haavainen peilisali on aktivoitunut. Ympäristö on aktivonut Kalan sisäisiä maailmoita jotka ovat "edelleen" käsittelemättä. Irrationaaliset, järjenvastiset pelot ja sairaudet aktivoituvat näistä psykosomaattisista sielun ja ruumin ristiriitaista tiloista. Sulautumisen, autuaaliset kokemukset rikkumattomana hiljaisuuden ja eheyden tunteet ovat parantavia ja keinotekoisian ne saavat Kalan hakeutumaan sitä muistuttavaan olotilaan - itsepetoksellisesti. Täältä löytyy syyte siihen miksi Kalat ovat valmiita uhraamaan tai uhrautumaan mihin hintaan tahansa saadakseen haluamansa. Takaksinmaksun voi hoitua monella tavalla; Koska Kalat ovat eräässämielessä kaikki, niinpä Hänellä on myös kaikkea mitä toinen voi tarvita; käyhän korvikkeeksi myös palvelut. - Miksi ei kävisi? Kykeneehän Kalana suoritumaan jokaisesta osasta - saaden samalla tyydytystä piilotajuista muuntumisen kyvyistään.

Mielenlaatu: valtavasti mielikuvitusta, hajamielinen; "ei mukana", taiteilija, artisti, mainos- ja muotisuunnittelija, auttaja, lohduttaja, kuuntelija, eläimet ja luonto tärkeitä, hyvä vaimo ja äiti. Kalojen empatiankyvyllä Kaloilla on taito samaistua kaikkeen sisältään nouseviin tai toisten ihmisten luomiin, tunteisiin, tarpeisiin ja tunnelmiin. Viisautena tulisi ymmärtää, että antaa kaikkien kukkien kukkia, mutta kitke rohkeasti rikkaruohot! Vaatii harjoitusta oppia erottamaan hyödylliset kasvit rikkoruohoista ja loiskasveista. Halu löytää kutsumusammatti ja sellainen rakkaus esimerkiksi työhön, jonka vuoksi voisi uhrata Itsensä kokonaan ja lopullisesti. Taiteellinen ja luova itseilmaisu joka parhaimmillaan puhuttelee kollektiivisesti suurta yleisöä.

Tärkeä päätös; Lopeta ajelehtiminen; muiden seuraaminen; uneksiminen; älä ryhdy masokistiksi; alkoholi ja muiden päihteiden käyttö; Älä tee elämästäsi kirpputoria; Sanoudu irti massoista; uskonnosta; Älä kerro muille keskeneräisiä päätöksiäsi!

Onnistunut egosta irrottautuminen olisi; ”minun ei tarvitse enää herkistää vaistoani muiden salaisten tai tiedostamattomien, usein kielteisten tai epämääräisten tarpeiden vuoksi. Eikä minun tarvitse enää uhrautua alkoholisoituneen mieheni, vaimoni tai lapseni vuoksi. Eikä minun tarvitse enää uhrata omia päämääriäni muiden onnettomien vuoksi, varsinkaan työaikani ulkopuolella. Eikä minun tarvitse enää väistellä totuutta!”

ETUSIVU
AJANKOHTAISTA
ARTIKKELIT
AURINKOMERKIT
HUONEET
PLANEETAT
YHTEYDET